Partin werkt samen met
Partindag 2017

Dankzij de samenwerking met Mondial Apeldoorn dat 20 jaar bestaat, organiseren we op zaterdag 30 september aanstaande een geweldige Partin-dag in Apeldoorn, met voor ieder wat wils.

De dag wordt geopend door de burgemeester van Apeldoorn en verder komt – ijs en weder dienende – de Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, die gevraagd is zijn / haar toekomstbeeld op ontwikkelingssamenwerking te geven en de rol die de particuliere initiatieven daarin kunnen pakken. Aan een derde (bekende) spreker wordt nog gewerkt.

Mirjam Vossen

De dagvoorzitter is journalist, wetenschapper en schrijfster (‘Eerste Hulp bij Ontwikkelingwerk’) Mirjam Vossen, die niet alleen theoretisch veel over ontwikkelingssamenwerking weet (en vooral over de rol van de media bij OS!!), maar ook ‘een van ons’ is. Ze is immers jarenlang betrokken geweest bij een particulier initiatief in Malawi.

Om slechts een kleine greep te doen uit de vele presentaties: Lau Schulpen over de wetenschappelijke ontwikkelingen over het PI , Chantal Heutink over sociaal ondernemerschap van het PI, de Apenheul over hun maatschappelijke betrokkenheid bij OS. Ook is het mogelijk om zelf wat actiever aan de slag te gaan in workshopvorm. Iris Barzilay en Margreet Jacobs leren u hoe u kwalitatief goede filmpjes kunt maken en hoe u overkomt als vlogger. Brand Out Loud leert u wat u kunt doen om een consistent beeld te schetsen van uw PI, PIFworld gaat in op crowdfunding en fondsenwerving door middel van evenementen, – en ook dit is maar een greep uit het grote aanbod waaruit u straks kunt kiezen.

We sluiten de dag af met de uitslag van de verhalenwedstrijd, mogelijk een aankondiging van Wilde Ganzen en een cabareteske terugblik op de dag. Tussen de bedrijven door kunnen de aanwezigen in gesprek met interessante partners zoals Wilde Ganzen, The World’s Best News, De Dikke Blauwe, ViceVersa en Oneworld.

Klik hier voor het complete programma van de dag of ga direct naar het aanmeldformulier.