Partin werkt samen met
Nieuws item

< Koken met Consuelo!

Imena Foundation - #23

Zaterdag 14 oktober as. viert Imena Foundation haar 12,5-jarig bestaan met het uitbrengen van een prentenboek, genaamd ‘HUIS van NIKS’.


Het verhaal dat in ‘HUIS van NIKS’ wordt verteld, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Zambiaanse familie die ondersteund wordt door Imena Foundation: de ‘Juliette family’.
Op een dag brandt de hut van de ‘Juliette family’ volledig af en blijft de familie berooid achter. Dankzij de vrijgevigheid van de dorpsgemeenschap lukt het de familie om het leven te herbouwen. Het prentenboek ‘HUIS van NIKS’ vertelt een verhaal over liefdevol delen, voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Het boek wordt tijdens het jubileum op 14 oktober 2017 gepresenteerd in het bijzijn van een aantal genodigden, onder andere een delegatie vanuit de Zambiaanse Ambassade in Brussel. Ook alle donateurs en belangstellenden van Imena Foundation worden van harte uitgenodigd.
Tijdens het jubileum is het boek zowel in het Nederlands, Fries als de Engelse taal te bestellen. De opbrengst van het prentenboek komt ten goede aan het ondersteunen van gezinnen in Zambia die het schoolgeld en andere basisbenodigdheden voor hun kinderen niet kunnen bekostigen.

De voorbereidingen voor de productie én presentatie van het prentenboek ‘HUIS van NIKS’ zijn ondertussen in volle gang. Dit en meer leest u in Imena Foundations 23ste nieuwsbrief met daarbij een uitnodiging voor onze jubileumviering.


11 september 2017