Partin werkt samen met
Raptim Humanitarian Travel voor het PI

Raptim Humanitarian Travel voor Particuliere initiatieven.

Beelden zeggen meer dan woorden, daarom verwijzen we je graag naar onze corporate video op www.raptim.org

Raptim Humanitarian Travel is de reisorganisatie die alleen in Nederland al de belangen van meer dan 500 NGO’s, goede doelen en Particuliere Initiatieven behartigt die actief zijn op het terrein van armoedebestrijding, humanitaire hulpverlening, dierenwelzijn, mensenrechten en duurzame ontwikkeling.

Wij nemen tijd en zorg uit handen en bieden de goedkoopste en/of meest flexibele oplossing, al naar gelang de wensen. Dit bespaart je veel zoekwerk op internet, je hoeft alleen te kiezen. Dankzij onze speciale NGO-tarieven hebt je een goedkoper flexibel ticket in handen dat voor zeer weinig geld gewijzigd en geannuleerd kan worden.

We berekenen een fee per ticket van € 28,- die zeer dicht bij de ‘administratiekosten’ van de populaire ticket-websites komt. Daarvoor krijg je bij ons een persoonlijk advies en kan je in geval van calamiteiten gratis gebruik maken van onze 24 uur dienst. Je kan dus in geval van nood altijd op iemand terugvallen. En het allerbelangrijkste: Op de allergoedkoopste manier vliegen of een NGO-ticket (Een flexibel ticket voor een goedkopere prijs): je hebt bij ons de keuze.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Olga Ansems op nummer 013-5323104 of per mail: travelteam3.nl@raptim.org