Partin werkt samen met
Mission & Relief Logistics

Bedrijfsprofiel
Mission & Relief Logistics is een veelzijdig expediteur, gespecialiseerd in de verzending van goederen voor (nood)hulpverlening. Deskundigheid in hulpverlening en hulptransport, jarenlange ervaring, concurrerende tarieven en transport-op-maat zorgen er voor dat Mission & Relief Logistics een aantrekkelijke en betrouwbare partner voor u is. Kijk voor meer informatie op de site van Mission & Relief.

Mission & Relief is opgericht in 1993 met als doel het ondersteunen van hulporganisaties op het gebied van hulptransport en logistiek.
Met name het verzorgen van de juiste documenten ten behoeve van douane afhandeling in het land van bestemming. Aanvankelijk betroffen de meeste opdrachten, wegtransport naar Oost Europa en geleidelijk kwamen daar ook de andere modaliteiten bij, zoals zee- en luchtvracht.

Inmiddels heeft Mission & Relief gespecialiseerde teams op het gebied van wegtransport en overzee transport naar bestemmingen wereldwijd. Daarnaast hebben wij loodsen ingericht voor de opslag en verwerking van hulpgoederen. Ook het bemiddelen in de aan en verkoop van hulpgoederen ten behoeve van de projecten, hoort tot het standaard pakket van Mission & Relief.

In 2004 is er wisseling geweest van het management, Dhr Klaassen (oprichter van Mission & Relief) heeft zich langzaam teruggetrokken om zich voor te bereiden op zijn pensionering. De heren Veenstra en Stolk hebben het bedrijf uit eindelijk overgenomen van Dhr. Klaassen.

Beiden brachten veel ervaring mee vanuit hun vorige activiteiten, die zowel in transport als in de hulpverlening lag. Met veel enthousiasme en plezier zijn zij nu ook al weer jaren bezig in de inmiddels Mission & Relief groep. Het bleek namelijk dat er in het buitenland ook belangstelling was in de diensten van Mission & Relief en om optimale service aan onze klanten te kunnen geven heeft Mission & Relief nu vestigingen in Amerika en Groot Brittannië.


Partin deelnemers die gebruik maken van de diensten van Mission & Relief voor hun transport, krijgen 5% korting op hun rekening. Mission & Relief is een zeer ervaren transporteur van goederen naar ontwikkelingslanden en kan zorgen voor transport van ‘deur tot deur’ (hiervoor worden dikwijls lokale partners ingeschakeld).

Wat doet Mission & Relief voor u?
•    Geeft advies over lading en transportmogelijkheden
•    Organiseert het transport, ook voor kleinere deelzendingen
•    Slaat hulpgoederen voor korte of langere tijd op
•    Koopt hulpgoederen voordeling in, eventueel zonder betaling van de BTW!
•    Verzorgt de export- en importdocumenten
•    Bemiddelt tussen organisaties bij vraag en aanbod van materialen en goederen.

Download hier de brochure van Mission & Relief voor meer informatie of kijk op de website: www.hulpgoederen.nl. U kunt ook meteen contact opnemen via infonl@missionandrelief.com.